Omoda Weekly #6 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #6

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Sweet like cotton candy‘Sweet like cotton candy’ dat kunnen we wel zeggen over deze Adidas Superstars. Goed nieuws voor de kleurrijke karakters onder ons, deze Adidas Superstars zijn namelijk weer binnen en niet alleen in hot pink… Doei grijze dagen, want vanaf nu kleur je de dag weer met een paar felgekleurde sneakers. 

2. Hoog bezoek op Omoda HQ De laatste fotoshoots voor de SS16 collectie zijn van start gegaan. Vrijdag hadden we in de fotostudio op ons HQ hoog bezoek van de knappe kleine Vos. Samen met fotograaf @deepkreativ even kijken naar het resultaat en weer door. Té cute.

3. Unisa suede bootsWow, deze suede boots van Unisa wil iedere vrouw wel in de kast hebben. Fashionblogger @fablefrique is een van de gelukkige die ook echt in het bezit is van deze elegante boots. Wij zijn jaloers, jij?

Omoda Weekly #6

4. Big smile Floris en Phillippe zijn maar wat blij met hun nieuwe aanwinst. Met deze baby-Uggs kan dat ook niet anders, ze zijn lekker warm en ook nog eens comfortabel. Van deze blije foto van @rafje krijgen ook wij een big smile op ons gezicht.

5. It’s blue and it’s newBij een nieuwe sjaal horen bijpassende schoenen. Blogger @redreiginghood snapt dit helemaal en heeft deze perfect matchende Gabor schoenen gevonden. Hiermee inspireert zij ons om ook wat vaker een blauwtje te lopen.

Shop de items uit dit blog: 

 

 

LEES OOK:OMODA WEEKLY #5          OMODA WEEKLY #4          OMODA WEEKLY #3

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies