Omoda Weekly #53'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #53

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1.    Sneaky winter
Ook in de winter is de witte sneaker een echte musthave. De Adidas Superstar komt met een nieuwe eyecatcher. Deze witte pareltjes met blauwe stripes van @veerlehurkmans schitteren op en top onder haar blue jeans. 

2.    Stijlvol het nieuwe jaar in
Misschien wel de meest stijlvolle dagen van het jaar zijn nu écht voorbij. De party-proof Floris van bommel schoentjes hebben het deze feestmaand zwaar te verduren gehad. Daarom begint @timbloemers het nieuwe jaar met een nieuw paar Florisjes.

3.    Leven op kleine voet
Leef je op kleine voet? Dat is bij Omoda geen enkel probleem. De kleinere damesvoeten zijn ook bij ons aan het juiste adres. Kijk maar naar @vantilbeurghpleune, zij steelt de show met haar maatje 35 in deze Primabase.

Omoda Weekly #53

4.    Kunstig mooiDeze prachtige Unisa’s zijn al een kunstwerk op zich, maar met een gouden lijst erom kunnen wij er helemaal uren naar turen. Bedankt voor dit masterpiece @marlieshol.

5.    Zomer in je bol?
Een zonvakantie in aantocht? Of gewoon behoefte aan de zon? Met sandaaltjes van Fred de la Bretoniere, haalt @carlijnou het zonnetje alvast in huis.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:
LEES OOK: 

OMODA WEEKLY #52          OMODA WEEKLY #51       OMODA WEEKLY #50

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies