Omoda Weekly #3 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #3

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1.    Super liefdeHeb jij ook wel eens dat je bij het zien van een paar schoenen spontaan verliefd wordt? Deze Supertrash boots zijn volgens @joyleonard echt voor haar gemaakt. En wij, zijn stiekem wel een beetje jaloers.

2.    Twice as niceDol op je favourites? “If the shoe fits buy it in every colour”, en dat heeft @kiesouw dan ook zeker gedaan. Met deze wintertoppers van UGG Australia gaat ze de kou stijlvol tegemoet.

3.    Classy maar o zo trendyEen klassieke schoen in een hip jasje. Dat zijn Magnanni’s ten voeten uit. Deze business shoes maken je outfit helemaal af. Wij begrijpen je enthousiasme wel hoor, @pw.one.

Omoda Weekly #3

4.    All weather favourite

Weer of geen weer, aldus @estherklazen. Het is namelijk áltijd tijd voor een mooie ballerina. Helemaal als deze ook nog eens, zoals we van Paul Green gewend zijn, als pantoffels aan je voetjes zitten.

5.     Sneaky shineEen stralend Michael Kors schoentje in een toffe setting kan niet anders dan een shiny foto opleveren. En dat is @itslaux.nl zeker gelukt.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:


 

LEES OOK: 

OMODA WEEKLY #2          OMODA WEEKLY #1       OMODA WEEKLY #53'2015

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies