Omoda Weekly #29 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #29

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. On-trendMet deze cowboy boots waant @biancajonge zich in de Spaanse sferen. Ze is dan ook helemaal klaar voor de laatste trend. See you in Ibiza cowgirl.

2. Matchy matchy
@saraaahannne en haar comfy Gabor-veterschoentjes zijn de perfecte match. Niet alleen wij zijn het daar volledig mee eens, ook het interieur kan zich daar goed in vinden.

3. Birkenstock beautiesVorige week was het perfecte voorbeeld van hoe de zomer zou moeten zijn. Het zonnetje scheen, de lucht was blauw en alle Birkenstocks kwamen gauw. @mosthappyli zette de bloemetjes buiten met deze beauties.

Omoda Weekly #29

4. Draai er maar niet omheen Weetje nog, in die goeie ouwe tijd. Toen de sneakers van K-Swiss met een draaibare tong helemaal hot waren? En iedereen zo’n pareltje in de kast had staan? Goed nieuws, ze zijn back. Wees er snel bij en wie weet loop jij als één van de eerste weg met deze upcoming sneakers.

5. Must-packs Het vakantieseizoen is van start. En dit zijn de must-packs om de vakantie door te komen met een gouden randje. Toch @margothoek? 

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

BEKIJK OOK:

Damesschoenen collectie       Herenschoenen collectie 

LEES OOK:


OMODA WEEKLY #28            OMODA WEEKLY #27           OMODA WEEKLY #26Omoda Facebook             Omoda Instagram

 

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies