Omoda Weekly #25 Rubriek: Bij Omoda

De Omoda Weekly met de leukste social shoe posts van vorige week

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Shoe cream Schoenen zijn net ijsjes, er is altijd ruimte voor meer. Met zonnig weer trekken we op het Omoda HQ de mooiste schoentjes en lekkerste ijsje uit de (vries)kast. Welke shoe-snoep-combi is jouw favoriet?

2. Shoeper woman Is it a bird, is it a plane? No it’s shoeper woman. Met deze magische Shoesme schoenen aan haar voeten kan de dochter van @sabrinanijs de wereld aan. Wat een heldin!

3. Top deal Zoals je ziet is online shoppen bij Omoda een kat in het bakkie. Voor zowel @nonaaa88 als haar katten was het meteen een perfect fit.

De vijf leukste #Omoda post van de afgelopen week

4. Roze reis essential Heb jij ook dat ene item dat, waar je ook gaat, altijd met je mee moet? Je bent niet alleen, zo gaat @jodieberghuis de deur niet meer uit zonder a touch of pink. Haar nieuwste roze aanwinst mocht dan ook meteen mee op reis en verkent momenteel de Franse kust. We’re so jealous…

5. PareltjesDeze kraakverse laarsjes scoorde @frimaduizendpoot last minute in the sale. Met hun zacht roze kleur en kekke craquelé effect zijn ze net zo uniek als parels. 

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:Bekijk ook:

Damesschoenen collectie            Herenschoenen collectie

 


VOLG ONS OP:Omoda Facebook            Omoda Instagram

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies