Omoda Weekly #19 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #19

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Ze zijn er weer Jaja het is zo ver, hét perfecte paar witte sneakers is back in stock. Een witte sneaker is natuurlijk de must-have van dit seizoen en klittenband is het helemaal. Dus je begrijpt me, de combinatie van deze twee mag niet missen in jouw schoenenkast. Sneakfreak @diedeghielen is helemaal happy dat ze deze cuties heeft ontmoet en dat begrijpen wij natuurlijk volkomen.

2. Shoe dilemma Nee, het is niet altijd pret met Fred. Vaak wel, maar soms moet je keuzes maken. En een keuze maken uit de prachtige schoenencollectie van Fred de la Bretoniere is lastig. Fred fan @seolenna91 heeft een shoe dilemma. Help jij haar een voetje?

3. Shiny schoentjesWat zullen die kleine voetjes shinen met deze beauties van Adidas. Zoals @ph_rms_n het al zegt: ‘‘shine bright like a diamond’’. En nog een bijkomend voordeel van dit schoentje: ‘’mama wil je mijn veters strikken’’, is vanaf nu verleden tijd.

Omoda Weekly #19

4. One day #withoutshoesAfgelopen dinsdag was het weer zo ver, one day #withoutshoes van Toms. Een foto #withoutshoes op Instagram posten = schoenen geven aan een kind in nood. En ook wij hebben dinsdag ons beste blote voetje voorgezet.

5. Happy feet

Blogger @romysharon weet wel hoe ze haar nieuwe Via Vai-sandalen moet combineren. Met haar nieuwe shoes is ze helemaal ready to go.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

 

BEKIJK OOK:

DAMES espadrilles           DAMES sneakers            DAMES SANDALEN  

 

LEES OOK:

OMODA WEEKLY #18            OMODA WEEKLY #17            OMODA WEEKLY #16

 

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies