Omoda Monthly #1'2016 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Monthly #1

In de Omoda Monthly krijg je een update van de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter. Ook maken we de gelukkige winnaar van de Share-your-new-in-&-win-actie bekend.  

#mostwanted
Welke #omoda schoenen het meest populair waren deze maand? Dat waren overduidelijk de Adidas Superstar sneakers. @irenevdlaan kiest voor all white, @froukjehellenbrand is gegaan voor een croco-printje en @femkejonkers heeft meteen een mini paar ingeslagen voor haar superstar. Geef ze eens ongelijk, want deze must-haves moet iedereen in de kast hebben staan. 

 Omoda Monthly #1

#NEWARRIVALSVan de sale worden wij vrolijk, maar van de nieuwe collectie al helemaal. Ook al komen er nog wat zomerse dagen voorbij, goed voorbereid zijn is het halve werk. @leh8585 heeft haar favoriete Puma sneakers al binnen gehaald en @alanajansen is helemaal on-trend met haar nieuwe biker boots. Zie jij bij @mooipr al een wannahave? 

Omoda Monthly #1

#outfitinspiratie Soms is naast een beetje shoespiration ook wat fijne outfit inspiratie mooi meegenomen. Blogger @redreidinghood weet daar alles van en geeft je wat tips om bijvoorbeeld deze Diesel biker boots te combineren. Voor welke outfit ga jij? 

Omoda Monthly #1

#beestenboelNieuwe schoenen besteld? Doe dan de kattenmandjes, krabpalen en dekentjes maar weg. Één ding is namelijk zeker, met nieuwe schoenen maak je niet alleen jezelf blij. Schoenen voor jou en de kat in ‘t bakkie. 

Omoda Monthly #1

#winnaar #omoda

Jullie hoeven niet langer in spanning te zitten. Want het is tijd om de lucky winner van de 'Share-your-new-in-&-win-actie' bekend te maken. Gefeliciteerd @Marileenbouman met jouw #FWIS Starbucks & Studded Bronx foto mag jij je de winnares van augustus noemen.

Omoda Monthly #1

Nieuwe maand, nieuwe kansen. Deel ook jouw nieuwste aankoop met #omoda op Twitter, Facebook of instagram en wie weet win jij in September wel jouw aankoopbedrag terug! Bekijk hier de actievoorwaarden. 

 #shoeshopping

 

 

LEES OOK:


OMODA WEEKLY #28            OMODA WEEKLY #27           OMODA WEEKLY #26Omoda Facebook             Omoda Instagram

 

 

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies