Birkenstock Gizeh

Birkenstock Gizeh

Birkenstock Gizeh draag je niet alleen tijdens warme dagen. Deze items kan je simpelweg niet weerstaan. Ze zitten als gegoten en de materialen voelen heerlijk aan de huid. Je draagt de modellen natuurlijk vooral in je vrije tijd, maar het liefst zou je ze altijd aan hebben. Een genot voor je voeten!

 

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Kies voor comfort met Birkenstock Gizeh

Ook in de Gizeh serie krijg je natuurlijk het voetbed dat dit merk wereldfaam heeft gegeven. Je beklimt er bij wijze van spreke een berg mee zonder dat je voeten pijn gaan doen. Dat betekent dat deze modellen ook bijzonder geschikt zijn voor de vakantie, als je vaak ongemerkt meer slentert dan je gewoon bent. Maar ook in en rond huis zal het gevoel van deze mooie modellen nooit vervelen. Ook in het ontwerp van de banden is alle aandacht besteed aan de juiste vormgeving om jouw voeten zo veel mogelijk te ontzien. De Gizeh serie heeft een band tussen de tenen en niet alleen een band over de voorvoet. De Gizeh heeft dus extra steun en daardoor een nog beter grip.

Birkenstock: wereldberoemde fashion

Als jij de modeblogs leest en de tijdschriften volgt, zal je de naam Birkenstock zeker vaker tegenkomen. Het merk staat voor hip, jong en cool en volgt altijd alle trends. Maar het merk is ook synoniem voor kwaliteit en draagcomfort. Ook in de Gizeh serie is het weer gelukt om ontwerpen en kleuren te combineren met het draaggemak dat zo bij dit product past. Het merk is er voor alle seizoenen en voor alle leeftijden en weet altijd weer te appelleren aan het modegevoel en de tijdsgeest.

Laat je voeten maar genieten

Deze items zijn heerlijk om te dragen en om naar te kijken. De modellen zijn natuurlijk ook gezond, omdat je voeten kunnen genieten van de buitenlucht en je huid daarvan zal profiteren. Het is heerlijk comfortabel om op die manier je voeten alle ruimte geven en het voelt als het ware alsof je helemaal geen schoeisel draagt. Een paar Birkenstock Gizeh mag dan ook aan geen enkele garderobe ontbreken. Natuurlijk wordt een bestelling van EUR 50,- of meer door Omoda volledig gratis verzonden. En indien het model niet helemaal naar wens is of als je toch een andere maat wilt? Ruilen of retourneren is eenvoudig en ook dit is kosteloos.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies