Kickers

Kickers meisjes

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Ga voor uniek met de meisjescollectie van Kickers

De merknaam Kickers is een afgeleide van ‘to Kick’, wat schoppen betekent. Het merk komt uit de jaren ’70 van de vorige eeuw, toen een nieuwe generatie op zoek was naar een nieuwe stijl! Sleutelwoorden van deze jonge generatie waren: onafhankelijkheid, optimisme en verbeeldingskracht. Deze woorden zijn dan ook karakteristiek voor het merk Kickers.

De meisjesschoenen van Kickers passen uitstekend bij praktische en kleurrijke kleding. Kickers past dan ook uitstekend bij jeans, waar het merk oorspronkelijk ook voor bedoeld is. Natuurlijk kunnen de meisjesschoenen ook bij nette kleding. Het merk heeft laarsjes, veterboots, enkelboots, babyschoenen, sandalen en nog veel meer! Enkele kenmerken van Kickers; het label, de gegraveerde oogjes, de rode en groene cirkels en het gebrande logo aan de achterkant. Met Kickers heb je je eigen items die passen bij een vrijetijdsgeest bovendien zijn ze eenvoudig en authentiek, mede door de natuurlijke materialen. Dit merk maakt de kleding combinatie helemaal af.

Wil je deze schoenen bestellen, of weet je het nog niet helemaal zeker? Dat is geen probleem! Bij Omoda kun je de bestellingen gratis retourneren. Natuurlijk ontvang je het bedrag dan gewoon weer terug. Omoda rekent geen verzendkosten, dus laat jezelf verrassen en bestel de prachtige Kickers! Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice: klantenservice@omoda.nl. Veel plezier toegewenst! 

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies