Wedge sneakers

Wedge sneakers
Wedge sneakers…Al enige tijd zie ik deze sneakers steeds meer in het modebeeld verschijnen en ik was dan ook blij verrast toen ik hoorde dat ook wij deze trend gaan opnemen in ons assortiment!

Isabel Marant heeft deze wedge sneaker in de markt gezet in het voorjaar 2010. Deze nieuwe trend werd al snel opgepakt door celebrities zoals Beyonce en onze eigen Doutzen Kroes.

Tijd dus voor Omoda om deze wedge sneakers te gaan inkopen en er een blog bericht aan te besteden! 

Toen ik van onze inkoopafdeling vernam dat we deze wedge sneakers zouden opnemen in onze collectie was ik natuurlijk reuze benieuwd welke modellen we zouden gaan krijgen maar ik moest er nog even op wachten! Momenteel zijn er al enkele modellen bij ons geleverd en staan reeds online. Daarom vond ik het tijd om hier een stukje over te schrijven. Ik ben zelf ook zeker van plan om deze sneaker te gaan kopen, ik vind het idee erg goed bedacht want ik draag graag sneakers maar als er een hak in zit, die je dus helemaal niet ziet, dan ziet het er allemaal net een beetje eleganter uit! Ik heb mijn favoriete model nog niet gespot maar mijn collega’s al wel, ik heb dan ook gevraagd of ik ze op de foto mocht zetten zodat jullie al kunnen zien hoe je deze sneakers leuk kunt dragen en op welke verschillende manieren dit eigenlijk allemaal mogelijk is..ze zijn namelijk ook zelfs erg leuk onder een jurkje!

Deze wedge sneakers komen van diverse merken binnen o.a. Omoda, Equo, Esprit, Quick en Guess.

Er is een aparte productgroep aangemaakt op de website dus deze wedge sneakers zijn snel en makkelijk te vinden via de website van Omoda. We zijn afgelopen week op pad geweest om wat leuke plaatjes te schieten zodat we jullie alvast wat inspiratie kunnen geven!

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden?! Er staan nu nog niet zoveel modellen op de website maar er komen dagelijks nieuwe artikelen binnen dus houd het goed in de gaten!

De schoenen zijn van de merken Omoda, Airstep en Paul Green!

SHOP

sneakers