Loop warm voor Karma of Charme

Loop warm voor Karma of Charme
Ik neem je mee naar Civitanova, een kustplaatsje in de Italiaanse regio Le Marche, waar één van mijn favoriete merken met veel liefde en passie wordt gemaakt: Karma of Charme.

Inspired by

Door een Italiaanse familie handgemaakt en van de allermooiste leersoorten: dat is wat Karma of Charme zo bijzonder maakt. De laarsjes hebben hun bohemian stijl te danken aan de eeuwenoude mocassin-traditie uit de Indianencultuur en werden als eerste gespot op het eiland Ibiza.

We’re going to Ibiza

Het Ibiza stijltje brengt je overal waar je bent in de vakantiestemming. Dat gevoel wil je toch altijd hebben? Een shortje met een kanten top of een bloemenjurkje met je favoriete Karma boots zorgen voor de ultieme Ibiza-feeling. Dus of je nu op Ibiza, een ander vakantieoord of gewoon in eigen land bent, met Karma of Charme is het altijd vakantie.

Waar wacht je nog op? Haal de vakantie in huis en shop je favoriete Karma of Charme laarsjes. Korte of lange modellen, met gespjes of fringes en dat in beige, cognac, grijs of een blauw kleurtje. De keuze is reuze, met welk paartje vier jij je vakantie?  

Shop:

De collectie van
Karma of Charme