Kies je Omoda tas

Kies je Omoda tas
De Omoda-tas is overal te vinden. In de stad, op het strand, in de supermarkt, tijdens het sporten en zelfs in de kofferbak richting het warme zuiden. Ben jij benieuwd naar de nieuwste kleuren en soorten? Check it out.

IN HET NIEUW

Door de nieuwe wetgeving worden er vanaf 1 januari 2016 geen plastic tassen meer gratis meegegeven. Maar wij zouden Omoda niet zijn om daar wat leuks op te bedenken. Je kan nu bij aankoop van een paar schoenen, toffe tas of mooi accessoire kiezen voor een supertrendy linnen tas mét quote. Gratis en voor niks. Hoe leuk is dat? De linnen tas is op dit moment hipper dan hip en hij is ook nog eens hartstikke milieuvriendelijk omdat je hem steeds weer opnieuw gebruikt.

LIEVELING

Het is en blijft voor veel mensen de lieveling onder de Omoda-tassen, de plastic shopper. Deze zomer gaan we voor luxe en verschijnt de tas in een mooie witte kleur met gouden details. Klik bij de betaling op ‘tas wit/goud’ en je hebt voor maar €0,05 cent veel tassenplezier. En vergeet niet, hij is écht handig en herbruikbaar.

BOXIE

Ook aan de kleinste Omoda-fans is gedacht. Want bij aankoop van een paar sneakers, sandalen, slippers of ballerina’s kies je voor maar €0,05 cent een leuke Boxie-tas. Handig voor school, je gymspullen of logeerpartijtje bij opa, oma of beste vriend of vriendin. 

shop:

dames    heren          

jongens    meisjes