De perfecte hoed

De perfecte hoed
Hoeden zijn niet alleen handig tegen de zon, ze staan ook nog eens superleuk en zorgen voor een oppepper bij iedere outfit. Maar welke hoed matcht bij jouw gezicht?

De hoed is weer terug van weggeweest. Een hoed zorgt voor bescherming tegen de zon en geeft een trendy touch aan je outfit. Redenen genoeg om een leuke hoed te shoppen!

We zien veel bruine en zwarte hoeden dit jaar. Lekker makkelijk want deze hoeden matchen bij al je outfits! Maar ja, moet je nou gaan voor een ronde hoed, een kleine, een grote of ovale hoed? Niet elke hoed staat iedereen even goed. Welke hoed past het best bij jouw gezicht? 

ovaal gezicht

Lucky you! Als je gezicht een ovale vorm heeft dan kan je alle modellen hoeden hebben. Probeer eens wat verschillende modellen uit en vindt jouw favoriet!

vierkant gezicht

Bij een vierkant gezicht kan je het beste gaan voor kleine, ronde hoeden. Deze matchen perfect bij jouw gezichtsvorm.

hartvormig

Ook jij kunt veel modellen hoeden dragen. Het best kun je wel kiezen voor een hoed waarvan de flap niet te groot is. Dit omdat zo je smalle kin in evenwicht is met de rest van je gezicht.

diamantvormig gezicht

Heb je dit gezichtstype? Kies dan voor een hoed met een brede flap of een hoed met opvallende details. Ideaal, want zo wordt je brede kaaklijn mooi in balans gebracht.

rechthoekig gezicht

Heb jij een lang, recht gezicht? Dan moet je opletten met het model van je hoed. Kies dan voor een flaphoed, zo oogt je gezicht niet nog langer, en wordt je gezicht ook nog eens extra goed beschermd tegen de UV-stralen.

rond gezicht

Bij een rond gezicht ga je het beste voor een hoed met een kleine rand. Met zo'n model komt je gezicht het beste uit.

Maak elke look compleet met jouw perfecte hoed!

shop:

[hoeden]