Effio

Effio

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Effio: Dutch Design

Effio is een sokkenmerk. De mensen achter het merk geloven dat het leven over details gaat. Het is opmerkelijk dat het beste vakmanschap wordt gebruik bij het ontwerp, de kleur en de kwaliteit van de stoffen. Hierdoor wordt alleen het beste gebruikt.

De Effio sokken worden ontworpen door Nederlandse ontwerpers. Deze ontwerpers zijn eigenwijs, uniek en origineel. Door het vakmanschap van deze ontwerpers hebben ze veel gevoel voor patronen en kleuren. Effio werkt samen met talenten op het gebied van mode en bijzondere, onafhankelijke merken. Hierdoor hebben de collecties van Effio een hoogwaardig ontwerp en hebben ze een filosofische boodschap. Deze boodschap geeft Effio mee om te inspireren, te vertellen en te attenderen.

Productie in Italië

De Bertoletti's, een Italiaanse familie, hebben breimachines waarop de de sokkencollecties op een hele nauwkeurige manier worden gebreid. Egyptisch kantoen van hoogwaardige kwaliteit is het katoen waar deze sokkencollecties van gemaakt zijn. De collecties kenmerken zich door een radeloze voet en extra lengte. Het hoogwaardige katoen bevat helemaal geen schadelijke stoffen. Effio heeft als ambitie schoon en eerlijk ondernemerschap. Dit ondernemerschap heeft respect voor mensen, dieren en het milieu. Een deel van de collecties is gemaakt van biologisch katoen en in de toekomst worden deze mogelijk uitgebreid.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies