Bo Bell schoenen

Bo Bell schoenen

Het Portugese merk Bo Bell weet in razend tempo harten te veroveren. Waarom? Dit merk staat voor eigenzinnige schoenen met karakter. Ze ogen fris en fruitig. En niet onbelangrijk: ook de prijs-kwaliteitverhouding is een grote troef.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Bo Bell, schoenen waar kinderen van houden

Bo Bell maakt schoenen voor kinderen. Het bedrijf is opgericht in 2001 en komt voort uit een familietraditie in dit ambacht. Mode voor kinderen moet vooral lekker zitten en vrolijk en lichtvoetig zijn. De filosofie van dit merk is om echte schoenen voor echte kinderen te maken. Een ander doel is om superieure kwaliteit te maken voor de beste prijs.

De meisjesschoenen van Bo Bell kenmerken zich door kleuren en prints die aanspreken. Juist deze doelgroep is gek op mooie spulletjes. Veel aandacht wordt dan ook besteed aan de details: een ster, een bloem, een inzet in een felle kleur. Dit zijn echt schoenen om mee te rennen en te spelen en om mooi mee zijn.

Bo Bell weet dat kinderen groeien en dat de voet zich ontwikkelt. In dat proces wil Bo Bell een rol spelen door schoenen te maken die de voet steunen op de juiste manier en tegelijk bewegingsvrijheid geven. Schoenen van Bo Bell zijn in de eerste plaats comfortabel maar kinderen vinden ze juist zo leuk omdat ze zo mooi zijn. Ook aan de ouders wordt gedacht. Wie wil er geen speelse, kleurrijke, stoere, ondeugende schoenen voor zijn of haar kinderen?

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies