Winter must-haves Rubriek: Tips

Echte winter must-haves voor het najaar

Je stapt je bed uit, trekt de gordijnen open en wauw, heel de wereld is wit! Even lijkt het of je in een sprookjeswereld bent beland, totdat het tot je doordringt: het heeft gesneeuwd.  

Herken je dit tafereel? Het is alweer november en het zou zomaar kunnen dat het niet lang meer duurt voor dit zich opnieuw afspeelt. Wanneer je op die dagen je kast opentrekt, ben je blij dat er achter de dunne truitjes ook een stapel warme wintertruien ligt en dat er heerlijke gevoerde schoenen op je staan te wachten. De kunst is om er op zulke dagen niet uit te zien als een bolletje wol, maar om juist stijlvol de kou te trotseren. Daarom ben ik op zoek gegaan naar mijn favoriete winteritems, zodat ik de winter in ieder geval voorbereid tegemoet ga. 

Mijn favoriete laars voor een wandeling door de sneeuw is de rood-geruite rubberlaars van Tommy Hilfiger, die ik combineer met een strakke jeans. Om  mijn voeten lekker warm te houden, draag ik de sokken van 24 by Bijzonder er ook bij en laat ik deze een stukje boven de laars uitsteken. Om het geheel echt af te maken draag ik de rode Guess-handschoenen en witte warme sjaal bij mijn lange zwarte wollen jas. Natuurlijk heb ik nog meer favoriete winterschoenen, die hierboven zijn afgebeeld.

Stiekem verlang ik weer naar die heerlijke wintertijd, waarbij de sneeuw knispert onder je voeten en de koele winterzon schijnt aan een strakblauwe lucht. Ik ben in ieder geval voorbereid, jij ook? Ik vind het natuurlijk ook leuk om te weten wat jouw favoriete winteritems zijn!

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies