De mooiste Sendra-laarzen in de Sale Rubriek: Tips

Sendra laarzen in de Sale

Prachtige bewerkte schachten, stoere stompe neuzen en de herkenbare cowboylook: met de laarzen van Sendra is het vaak liefde op het eerste gezicht. En hou je lasso vast in de aanslag, want je vangt ze nu in de Sale. 

 SENDRA-LAARZEN VOOR ALTIJD

Zeg je cowboylaarzen, dan zeg je Sendra. En heb je ze in the pocket, dan heb je ze voor altijd. Want op Sendra-laarzen raak je nooit uitgekeken en je draagt ze heel het jaar door. In de zomer zijn ze onweerstaanbaar bij je festival look, in de winter stoer bij een oversized trui of jurkje. En net als bij veel schoenen is het: love it or hate it. Als je eenmaal bent gevallen voor deze luxe laarzen, wil je niet meer terug. Ze zijn handgemaakt, van het mooiste leer en niet meer stuk te krijgen.

Sendra laarzen Sale

SHOP DIE SENDRA COWBOYLOOK IN DE SALE

Staan Sendra-laarzen al heel lang op je verlanglijstje, maar is je budget net niet toereikend? Dan heb ik goed nieuws voor je, want ook het merk Sendra is nu in de Sale. Sommige modellen zijn zelfs 50% afgeprijsd. Sendra heeft een waaier aan natuurgetrouwe kleuren, die perfect passen bij de cowboyachtige uitstraling van de laarzen. Bruin, groen, cognac of beige, welke kleur heeft jouw droompaar? En kies je voor de bewerkte laars, of ga je liever voor de basic versie? Welk paar straks ook van jou is, Sendra’s zijn een investering voor het leven waar je nooit spijt van krijgt.  

250 STAPPEN

Voor de boots van Sendra uiteindelijk in de winkel staan, gaat er heel wat aan vooraf. De laarzen worden bijna helemaal handgemaakt en dat kost maar liefst 250 stappen. Dat proces gaat van het snijden van het leer tot de stiksels. En dat zorgt er weer voor dat ieder paar uniek is. Wat ooit startte als kleine familie-onderneming, is nu uitgegroeid tot het beroemdste merk op gebied van cowboylaarzen. En die wil je hebben, geloof me.

Nu shoppen

 

Sendra Boots            Cowboylaarzen

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies