Stem op Omoda voor de Shopping Awards Rubriek: Nieuws

Shopping Awards

De voorbereiding is in volle gang. Onze trofeeënkast is afgestoft, de champagne staat vast koud en het feestgevoel begint al te borrelen. Wij zijn er helemaal klaar voor om dit jaar de Shopping Award mee naar huis te nemen.

Stem op ons

Het is zo ver. Dit jaar doen wij weer vol enthousiasme mee in de race voor de titel ‘beste online schoenenwinkel’. Maar, je voelt ‘m vast al aankomen, deze felbegeerde titel winnen wij niet zomaar. Voel jij een klein geluksmoment bij het bezoeken van onze website? En maak jij altijd een vreugdesprongetje bij het ontvangen van je Omoda bestelling? Dan kunnen we jouw hulp heel goed gebruiken.

Klantenservice wall

Stem op Omoda
Wat moet je doen? Klik op de zwarte button ‘stem op ons’ en vul een korte vragenlijst in. Geen zorgen, het stelt niet veel voor. Je bent hier maximaal 5 minuten mee bezig. Et voilà, dat is alles. Op deze o zo simpele manier help jij ons een stapje dichter bij de winst.

Je kan je stem nog uitbrengen tot en met 28 februari. Op 23 maart horen we meer. Dan zijn we van de partij bij het Shopping Awards XL Gala en daar wordt de winnaar bekend gemaakt. Wij houden je uiteraard op de hoogte. Fingers crossed en stemmen natuurlijk! Dankjewel voor je hulp.

Stem op ons

 

 

 

Manon
door Manon
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies