Omoda Goes Rubriek: Nieuws

Omoda in Goes is helemaal verniewd

Wanneer je de volledig gerestylede Omoda-winkel in Goes binnenloopt, beleef je meteen een ‘wow-gevoel.’

 In tegenstelling tot vele andere winkels van Omoda is er in Goes veel zwart, goud en koper gebruikt, dit zorgt voor een luxe en fashionable uitstraling. Op het pand is een nieuwe verdieping geplaatst, waardoor het magazijn naar boven is verplaatst en het winkeloppervlak flink is uitgebreid.

Verschillende winkels van Omoda zijn recent opgeknapt of verbouwd en deze keer was het de beurt aan Omoda Goes. Het pand is van boven tot onder aangepakt en is zelfs voorzien van een nieuwe gevel. Dat is nog eens echt een mooie binnenkomer, want deze is helemaal in oude stijl gemetseld met aan de ene kant een trapgevel en aan de andere kant een klokgevel. Omoda Goes behoort nu zeker tot de mooiste winkels van de Lange Vorststraat.

In de winkel is nu nog meer ruimte voor het presenteren van de nieuwste schoenentrends en voor de grote collectie merkschoenen. Bovendien kunnen we je door de ruime opstelling van de winkel nog beter van dienst zijn, bij het vinden van je favoriete paar. Ook is er genoeg ruimte voor het presenteren van de tassen- en accessoirecollectie van Omoda.

Omoda Goes was tijdens de verbouwing tijdelijk verhuisd naar de Oostwal, maar vanaf gisteren kun je weer volop shoppen in het pand aan de Lange Vorststraat!

Gertie
door Gertie
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies