Omoda bij de Elite Finals Rubriek: Nieuws

Omoda bij Elite Model Look 2014

Op de runway in de Beurs van Berlage veroverden Namikka (16) en Davey (20) de finals van de Elite Model Look Nederland 2014. Danie Bles verzorgde de styling met schoenen van Omoda. 

By Elite

De jonge talenten stapten, op schoenen van Omoda, in de voetsporen van de grootste modellen ter wereld. Denk: Gisele Bündchen, Mark Cox en Cindy Crawford. Met een contract van Elite op zak vertrekken zij binnenkort naar China voor de finals van de Elite Model Look World. Omoda en Elite is trouwens niet alleen een match bij deze finals. Onze fotoshoot voor dit seizoen stond ook in het teken van de modellen van Elite. Isabella en Michael brachten onze mooiste items naar een geweldig level op locatie in Amsterdam.

ByDanie

De styling van de finalisten was in handen van Danie Bles. Kwamen de modellen de eerste keer nog blootsvoets de catwalk op, al snel volgden de mooiste looks mét schoenen. Voor de sportieve outfits koos Danie voor de merken Asics, Nike, Adidas en New Balance. De grande finale liepen de ladies op prachtige pumps van onder andere Ted Baker, Peter Kaiser en Michael Kors. De mannen volgden op de mooiste designs van Greve, Van Bommel en Van Lier.

Een collage van de avond

Shop de schoenen van de Elite Finals! 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies