Blogger in the spotlight Rubriek: Nieuws

Virgit in the spotlights

Elke maand zetten we een bijzondere modeblogger in de spotlight die gespot is met schoenen van Omoda. Deze maand is dat de überhippe blogger Virgit van de blog Preppy Fashionist. 

De 25-jarige blogger Virgit van de blog Preppy Fashionist is gespot met Supertrash pumps van Omoda. Ze combineert de pumps super mooi met een zalmkleurige jurk en Chanel tas. Virgit woont in Amsterdam en werkt naast haar job als blogger ook nog als peuterleidster. Bezig bijtje dus! Op haar blog vinden we mooie vrouwelijke looks met veel kleur en high heels. Een blog boordevol fashion inspiratie die zeker de moeite waard is om eens een bezoekje te brengen! 

Hier bij Omoda zijn we groot fan van Virgit haar stijl. Hoog tijd dus voor een klein interview over haar liefde voor fashion & shoes.

De outfit van Virgit

Supertrash pumps aan de voeten van blogger Virgit

De vrouwelijke outfit van Virgit

Hoe ben je begonnen met bloggen?

 

Er was nog niemand uit mijn land Ecuador die blogde en het leek me leuk om mijn stijl en de dingen die ik meemaak te delen met de rest van de wereld. Ik heb toen besloten om het gewoon te doen en niet langer te wachten.

KUN JE JOUW STIJL OMSCHRIJVEN IN EEN PAAR ZINNEN?                                                                              

Ik heb geen specifieke stijl, ik ben een echte kameleon. Als ik mijn stijl zou moeten omschrijven is het edgy, girly, tomboy en ladylike.

HOEVEEL PAAR SCHOENEN HEB JE IN JE BEZIT EN WELK SOORT SCHOENEN DRAAG JE HET MEEST?

Ik heb ze laatst nog geteld en ik bezit maar liefst 88 paar.  Het liefst draag ik hakken, ik heb vrij weinig sneakers maar van slip-ons heb ik wel al twee paar.

6 FAVORIETE SCHOENEN VAN DE NIEUWE OMODA COLLECTIE: 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies