Shoe stories - Anna Nooshin met Kay Rubriek: Inspiratie

Nike heren sneakers

De allerlaatste shoe stories van Anna Nooshin is extra speciaal, want na drie vrouwen is het nu tijd voor een man. Niemand minder dan Kay Nambiar vertelt zijn verhaal achter zijn favoriete schoenen.

Het begon allemaal met een modellencarrière op zijn zeventiende levensjaar. Ondertussen scoort hij met zijn band Valerius hits, heeft hij Expeditie Robinson in 2014 gewonnen en is hij alweer twee jaar presentator bij MTV. Natuurlijk heb ik het dan over Kay Nambiar, de man die alles lijkt te kunnen. 

kay in het kort
Kay Nambiar
Televisiepresentator, muzikant en model
@kaynambiar_

Kay Nambiar Omoda

Wat kunnen wij verwachten van jouw schoenenkast?

"In één zin: een bonte verzameling van zowel klassieke als sportieve schoenen. Ik ben niet echt zo'n frisse witte sneakerman. Bij klassieke schoenen voel ik mij veel beter. Nu draag ik leren chelseaboots, maar ik draag ook graag mijn robuust, klassieke broques. Sneakers gebruik ik vrijwel alleen om te sporten."

Schoenenkast Kay Nambiar

En wat vind je dan van deze groene nike SNEAKERS?
"Deze sneakers vind ik dan weer heel tof. Vooral omdat ze in plaats van al die spierwitte sneakers juist een beetje vintage ogen. Dat maakt hem heel interessant. Wat dat betreft ben ik net een vrouw. Ik heb zelfs mijn favoriete schoenen een maat te klein gekocht, omdat ik ze moest hebben. Het was er toen heel erg heet en de verkoopster zei dat ik de krappe schoenen gewoon even moest passen met zo'n vrouwenpaskous. Eigenlijk werkte het gewoon allemaal niet, maar ik heb ze toch gekocht. En nu heb ik altijd pijn als ik ze draag." 

Groene Nike sneakers

op welke schoenen zie jij vrouwen het liefst?

"Ik vind sneakers heel leuk voor vrouwen. Zo'n frisse, witte sneaker heeft iets nonchalants en dat vind ik leuk. Dr Martens of van die nette loafers vind ik ook heel erg leuk. Maar ook afgetrapte All Stars vind ik mooi bij vrouwen. Ze moeten er dan verder wel erg verzorgd uitzien, anders vind ik het al snel slonzig ogen." 

Kay Nambiar en Anna Nooshin

van welke schoenen droom je nog?

"Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn schoenencollectie wel prima vind zo. Ik heb van alles wat. Van een paar laarzen naar een paar sneakers. Mijn favoriete chelseaboots die volgens Anna door nog veel meer mannen gedragen moet worden en mijn lievelings paar brogues. Oké, nu je het vraagt, misschien moet ik toch nog een paar witte sneakers aanschaffen. Mét lange sokken op verzoek van jou, Anna."

Waar kunnen wij jou op volgen?

"Op MTV, via YouTube met de band Valerius en op Instragram (@kaynambiar_)."

shop in de stijl van Kay:

shop ook:

Herenschoenen  Herenschoenen

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies