Onder-het-vriespunt-verlanglijstje Rubriek: Inspiratie

onder het vriespunt verlanglijstje

Stond je vanmorgen ook met de krabber in de hand in het bleke ochtendzonnetje? Heerlijk, dat winterse weertje. Maar dan wel warm aangekleed, alsjeblieft. 

Met rillende blote enkels stond ik daar vanmorgen in die al te leuke veterschoentjes. Wie mooi wilt zijn, hoeft in ieder geval geen kou te lijden, dacht ik nog. En ging meteen op zoek naar de allerleukste winterse items. Dit is ‘m dan, mijn onder-het-vriespunt-verlanglijstje.

Min en min is plus

min en min is plus

De beste remedie tegen koude voeten is een warme, wollige voering. Verstopt in een überhippe laars, of zo één waar een wollig randje zichtbaar is. Een stevige zool helpt je overeind te blijven op gladde ondergronden, maar wil je iets meer elegantie, dan kies je voor een chiquere laars. 

Blije sokken

blije sokken

Wil je, net als ik, je sneakers en veterschoentjes blijven dragen in de winter? Tip van de dag: draag sokken waar je mee gezien mag worden. Bijvoorbeeld de blije sokken van Happy Socks, die hebben echt de allerleukste printjes. Heb je de groene zuurstok-sokken al gezien, of de toffe grafische zwart-witjes? Met de sappige limoentjes kom je natuurlijk ook goed voor de dag. 

Jasje dasje hoedje

Jasje dasje

Warme boots, hippe sokken en je bent er bijna klaar voor. Bijna, want de kou trotseer je met een hoed, sjaal en bijpassende handschoenen. Zo, en dan nu naar buiten, de winterzon in. 

BEKIJK DE COLLECTIE:

warme laarzen          happy socks

warme accessoires

 

 

 

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies