Deze schoenen heeft Omoda niet Rubriek: Inspiratie

Deze schoenen heeft Omoda niet

Met bijna 3000 damesmodellen, zo’n 1300 herenparen en ruim 2500 kinderschoenen heeft Omoda een heel groot aanbod. Er zit dus altijd wel wat voor je bij. Toch zijn er (gelukkig) ook schoenen die we níét hebben.

Waar lood in zitJe kent het wel, je zit in groep acht en de musical staat op het punt van beginnen. Of een sollicitatiegesprek voor jouw ultieme droombaan en je zit met nog tig sollicitanten op je beurt te wachten. En dat moment net voor je, voor de zoveelste keer, op moet voor je rijbewijs. Je staat met kilo’s lood in je schoenen. En tja, schoenen met lood erin, die vind je niet bij Omoda.

Waar je naast looptVoetballers die geloven dat ze koning Midas zijn, Christiano Ronaldo voorop met kort daarachter Zlatan Ibrahimovic. En laten we het maar niet hebben over Memphis Depay, die sinds zijn vertrek naar Manchester United ineens rare hoeden draagt. Niet alleen voetballers hebben er last van, schoenen waar je naast loopt. Maar gelukkig hebben we ook die niet in de collectie. In de schoenen van Omoda sta je lekker stevig.

Deze schoenen heeft Omoda niet

Waar je niet graag in staat Tegenslag na tegenslag en ineens vind je jezelf bedelend op straat terug, zonder huis en haard en met een zelfs voor hipsters te lange baard. Een gigantische verstopping in het riool en jij blijkt de putjesschepper van dienst te zijn. Dit jaar weer niet geslaagd en hoe ga je dit aan je ouders vertellen? Niemand staat op zo’n moment graag in jouw schoenen. Gelukkig sta je in de schoenen van onze topmerken maar al te graag. Want schoenen waar niemand graag in staat? Ook die vind je hier niet.

Waar de moed in zaktNet een huis gekocht, komt het plafond tijdens de o zo leuke klusuurtjes naar beneden. In alle haast je sleutels in een put laten vallen, coffee-to-go op je gloednieuwe schoenen morsen en dan ook je trein nog missen. Of wat dacht je van zo’n baaldag, waarop chocoladekruidnoten het enige redmiddel zijn en iemand net het aller-allerlaatste zakje voor je neus weggrist. Wij geven de moed niet op, want ook schoenen waar de moed in zakt hebben we niet.

Waar je sterk in staat Welke schoenen heeft Omoda dan wel? Schoenen waar je sterk in staat natuurlijk. Zet je beste beentje voor met stoere sneakers, mooie monks, lekkere laarzen of brute boots. Kijk op de site of in de winkel voor deze topschoenen, want daar kom je wel een stap verder mee.

 

SHOP HIER:
stoere sneakers            mooie monks
lekkere laarzen             brute boots

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies