De fan-tas-tische tas Rubriek: Inspiratie

fantastische tas

Tassen en schoenen zijn toch wel onze allerliefste items, maar welke tas mag er met jou mee op pad dit seizoen? 

Neem een duik in mijn tas en je vindt op zijn minst een telefoon, make-up, een portemonnee en een voedselpakket. Maar met het seizoen wisselt ook mijn voorkeur voor dé tas. Ik wil graag een fris modelletje of wel die shopper, maar dan net in een andere kleur. Is de juiste tas in de pocket, dan kan ik met goede moed het seizoen door en ben ik one happy lady.

Tiny bags

Wie zegt dat groot altijd beter is, heeft het mis. Kleine tasjes zijn fijn. Je kunt precies al je belangrijke spullen meenemen en je bent niet minuten lang aan het graaien op zoek naar je telefoon. Combineer je mini-bag met een little black dress naar een chic diner. Wat drinken met vrienden? Ook dan match je je tas easy met een jeans en leuk shirt. So no excuses, de kleine tas kan altijd.

Big shoppers

Voor de verzamelaars onder ons is de grote shopper ideaal. Een sleutelbos, make-up, de o-zo handige grote portemonnee en ga zo nog maar even door. Alles moet mee. Daarom kiezen we, naast een cute klein tasje, ook vaak voor een grote shopper. Handig voor een shop till you drop day of als je op een dagje weg verantwoordelijke bent voor de spullen van eigenlijk iedereen.

What’s in the bag

Wist je dat de gemiddelde handtas 2,4 kilo weegt? We sporten er elke dag stiekem flink op los. En dan te bedenken dat we er altijd weer tiptop uitzien. Niet alleen onze outfit, maar ook de inhoud van de tas. Denk aan een stijlvol telefoonhoesje, een hippe portemonnee en een sjaal die ons warm houdt op koude winterdagen.

Nog meer heerlijke tasseninspiratie? Shop verder

Lees ook:         Man in de mode         Back to work


Jill
door Jill
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies