Omoda Weekly #9 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #9

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Secret project

Vorige week hebben we Amsterdam een paar dagen onveilig gemaakt. Van zomers picknicken in de studio tot aan filmen in een prachtig pand midden in het centrum. Wij hebben ons in ieder geval goed vermaakt. Stay tuned voor het eindresultaat.

2. Zij leve hoog

Jarig zijn is leuk, maar al helemaal als je bij Omoda werkt. Collega @manonweijers werd op de vroege ochtend verrast met een uitgebreid verjaardagsontbijt. Hierna werden de rollen omgedraaid en heeft de jarige jet ons verwend met een heerlijke traktatie.

3. Shiny Adidas

Om nog even in de feestelijke sfeer te blijven... @noaxfiten is blij gemaakt met een heel leuk vroeg verjaardagscadeau. Alvast gefeliciteerd en heel veel plezier met je nieuwe sneakers. Je weet in ieder geval zeker dat je de lente shiny doorkomt met deze Adidasjes

Omoda Weekly #9

4. Croco Shabbies

Shabbies voor een goed prijsje scoren? @nieenjaa weet hoe dat moet en heeft één van de laatste paren van deze toffe croco Shabbies binnen gehaald.

5. Metallic voor durfals Diesel sneakers voor dames met lef. Combineer deze metallic platform schoen met een zwarte jeans en je kunt de hele wereld aan. Durf jij?

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

 

BEKIJK OOK:

NIEUWE VROUWENSCHOENEN           LAARZEN           SNEAKERS

 

 

LEES OOK:OMODA WEEKLY #8            OMODA WEEKLY #7            OMODA WEEKLY #6

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies