Omoda Weekly #23 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #23

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Liefde voor All Stars@lidiavantuyl is verliefd op haar nieuwe All Stars. En dat snappen wij, want met All Stars aan je voeten is het gras altijd groener.

2. altijd pret met de sandalen van fredHoor je zomer, dan denk je Fred de la Bretonière. Deze sandalen moet, ja moet, je hebben. Wij begrijpen @siskobymieke dan ook helemaal met haar keuze voor deze pareltjes.

3. Twee vliegen in één klapWist je al dat Omoda niet alleen denkt aan jou maar ook aan je vrolijke huisdier? @carolynegraussbreugem wel. Voor manlief nieuwe Humberto schoenen en voor de kat een Omoda doos. Iedereen blij.  

Omoda Weekly #23

4. Win een papa-pakket Nog 6 nachtjes slapen en dan is het eindelijk zo ver. Alle stoere vaders zijn nu al een beetje zenuwachtig en jij zit nog steeds in dubio over hoe je jouw vader in het zonnetje gaat zetten #vaderdag. Omoda helpt je een voetje met deze toffe winactie. Kijk op onze Facebook en Instagram voor meer informatie.

5. Teamwhiteshoes @teswes is helemaal on-trend met deze witte sneakers. Één ding is zeker, dat witte voetje halen komt vanaf nu wel goed. 

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

BEKIJK OOK:

dames sandalen             Heren schoenen

 

LEES OOK:

OMODA WEEKLY #22            OMODA WEEKLY #21            OMODA WEEKLY #20

 

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies