Omoda Weekly #16 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #16

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Liefde op het eerste gezichtWaar zijt gij mijn Romeo? Single @irene895 was op zoek naar een nieuwe liefde en dit had Cupidomoda meteen in de gaten. De gouden pijl was gericht op het nieuwe liefdeskoppel Peter en @irene985. En jahoor, het was meteen raak. 

2. Sunny sneakersOmoda-fan @joline.vg is de trotse eigenaresse van deze beauties. Het toffe printje maakt deze sneakers weer net even anders als de gewone Superstars. Stiekem staan ze ook al een tijdje op mijn wishlist. Ik ben over de streep, en jij?

3. De kleur van de liefde Wat worden wij vrolijk van deze fleurige sneakers. Adidas-sneakers zijn er in alle soorten en maten, maar als je er echt even uit wil springen, is dit het ideale paar. Laat jij je strikken?

Omoda Weekly #16

4. Elegant op stap Een avondje uit? Met Unisa-pumps en een Michael Kors-tas zijn alle ogen op jou gericht. Wie is de knapste dame op het feest? Juist ja, jij.

5. Verrassing Net nieuwe schoenen gekocht? Dan wil je ze natuurlijk zo snel mogelijk uitpakken en showen aan de familie. Maar vergeet niet nog een keer in de doos te kijken, want @instanoes ontdekte nog een heel leuke verrassing. Ze spotte namelijk de toffe Omoda quote tas. Nu wordt snel nog even koffiemelk halen in de supermarkt opeens wel heel leuk.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

 

BEKIJK OOK:

DAMES SNEAKERS           DAMES pumps    

 

LEES OOK:

OMODA WEEKLY #15            OMODA WEEKLY #14            OMODA WEEKLY #13

 

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies