Inspiratie-onderzoek Rubriek: Bij Omoda

Het grote inspiratie-onderzoek

De resultaten van het tweede Ik & Omoda-onderzoek zijn binnen. Dé plaats bij Omoda om je mening en ervaring over schoenen, trends en de shop te delen.

Aan dit onderzoek met als thema ‘Inspiratie’deden jullie weer met veel enthousiasme mee. Allemaal ontzettend bedankt.

Inspireer & meer

Ben je op zoek naar inspiratie in de online shop en hoe zie je dat het liefst? En erg belangrijk: wat kan Omoda doen om je te inspireren? Uit het onderzoek blijkt dat het voor het panel van Ik & Omoda belangrijk is om geïnspireerd en geadviseerd te worden in de online shop, maar ook in de winkels. De nieuwsbrief en trends zijn volgens het panel de perfecte tools om dit te doen. Heb je de lookbooks ook al gezien? Want vanaf nu inspireert Omoda je ook met de leukste looks in de online shop.

Over de productomschrijvingen zijn de respondenten van Ik & Omoda duidelijk. De voorkeur is een uitgebreide, technische omschrijving van het product. Op die manier ontvangen jullie namelijk alle info die nodig is om de schoenen, tas of accessoires te beoordelen. Tot slot wilde Omoda weten wat je vond van de productfotografie. Opvallend: jullie geven de voorkeur aan foto’s met schoenen aan de voet. Met deze resultaten gaan we meteen aan de slag. Bedankt voor je tijd en moeite.

En de winnaar is…

Als bedankje verloten we na elk onderzoek cheques van Omoda t.w.v. EUR 25. Je kan de bon in de online shop besteden, maar ook in één van onze 15 winkels. De gelukkige winnaars kregen al bericht, maar we delen ze nog graag even met je.

Sietske, Haastrecht
Danielle, Duiven
Marina, Hendrik-Ido-Ambacht
Karin, Oost-Souburg
Ellen, Terneuzen
Birgitta, Hellevoetsluis
Roos, Berkhout
Cindy, Rotterdam
Trudy, Middelharnis
Tanja, Zaandam

Join Ik & Omoda

Lid worden van het panel van Ik & Omoda? Dat kan. Af en toe vragen we jou om met ons mee te denken. In de vorm van een onderzoek, meestal via een online vragenlijst. Geef je graag je mening over onze collectie, de merken, online shop en natuurlijk service? Schrijf je dan hier in.

Gertie
door Gertie
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies