From the store Rubriek: Bij Omoda

From the Store

Soms stapt er een klant de winkel in met een bijzonder verhaal. Jeanine den Hollander was niet op zoek naar witte pumps voor haar bruiloft, maar wilde juist felle kleuren. 

GEWONE WERKDAGJe bruiloft is natuurlijk één van de belangrijkste dagen in je leven en dan moet je er uniek uitzien. Jeanine liep op een gewone werkdag bij ons de winkel in. Ze zocht het perfecte paar schoenen voor haar grote dag. En dan geen witte schoentjes, maar felgekleurde eyecatchers.

“Als iemand gek is op kleur, dan ben ik het”, vertelde Jeanine lachend. Ze dacht eerst aan een gekleurde jurk, maar daar zat de aanstaande bruidegom niet helemaal op te wachten. Daar begon de zoektocht naar de perfecte, kleurrijke pumps voor haar speciale dag. In de winkel bleek Peter Kaiser een match. Perfect en uniek vond Jeanine zelf ook. Peter Kaiser heeft designs in de mooiste kleuren en motiefjes, dus het werd zoeken naar een geweldig paar voor bij haar jurk.

From the Store


MATCHING BOEKET
Bestellen, bestellen en nog eens bestellen. Alle hooggehakte ontwerpen van Peter Kaiser stonden in haar maat klaar. En ze vond het mooiste motief voor bij haar jurk, wat een succes. Klaar voor de grote dag en helemaal gelukkig ging Jeanine de winkel uit.

Haar trouwschoenen brachten zelfs een bezoekje aan de bloemist. Dat zorgde voor een matching boeket in de vrolijkste kleuren, een prachtig plaatje. En nu, na die bijzondere dag, draagt Jeanine haar hippe Peter Kaiser pumps nog steeds. Niets is fijner dan een klant zo blij te zien met een perfect paar schoenen. 

SHOP NU DE ITEMS UIT DIT BLOG: 

shop:            alle pumps            peter kaiser

Manon
door Manon
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies