5x zo draag je Sneaker Booster

5x zo draag je Sneaker Booster
Weet je wat pas echt leuk is? Franjes voor aan je schoenen, maar dan vijf keer. Daar worden jij en je schoenen hartstikke vrolijk én hip van.

ALL WHITE EVERYTHING

De witte sneakertrend blijft ook dit seizoen nog gezellig bij ons, maar het mag wel ietsje meer zijn. Lees: boost ze op met een stel witte franjes. Die maken je schoenen in een handomdraai een stuk toffer en spannender. 

CHIC DE FRIEMEL

Wie dacht dat jamboreeklepjes alleen geschikt zijn voor sneakers heeft het mis. De shoe fringes zijn juist leuk op een elegant veterschoentje. Ze maken de schoen een tikkie vrouwelijker, feestelijker en maken je look helemaal af.

TON-SUR-TON

Kunnen jouw sneakers of veterschoentjes wel wat extra’s gebruiken, maar wil je niet te veel? Kies dan voor franjes in dezelfde kleur als je schoen. Zo creëer je een speelse ton-sur-ton look met de mooiste kleuren van het seizoen.

KIES VOOR KLEUR

Voor de echte waaghalzen onder ons, de fringes zijn er ook in allerlei opvallende kleuren. Wat dacht je van goud, groen, blauw of roze? Strik ze aan je schoenen en je weet zeker dat binnen no-time alle ogen op jou gericht zijn.

FROM THE WILD SIDE

Jaja, ook de jamboreeklepjes van Sneaker Booster moesten eraan geloven en hebben een hip dierenprintje. Deze subtiele fringes met slangenprint matchen goed met een wit of zwart veterschoentje. Maar ook de combinatie van een cleane sneaker met franjes met print doet het enorm goed bij modeminnend Nederland. 

met welke kleur boost jij je schoenen op?

shop:

[Jamboreeklepjes]            [dames sneakers]            [dames veterschoenen]