Omoda Hellevoetsluis

Midden in winkelcentrum De Struytse Hoeck vind je onze kleinste winkel: Omoda Hellevoetsluis. Het winkelcentrum ligt vlak bij het oude gedeelte van de stad en is met meer dan honderddertig winkels zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Hellevoetsluis
Bij Omoda Hellevoetsluis staat een team van tien deskundige verkoopmedewerksters klaar om je te helpen bij het vinden van een mooi paar schoenen of laarzen. In de overzichtelijke winkel vind je een mooie collectie damesschoenen. Natuurlijk helpen onze medewerkers je ook graag aan een bijpassende tas of accessoire! Collectie: damesschoenen, tassen en accessoires.

Openingstijden

Maandag: 12.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.30 - 17.30 uur
Woensdag: 09.30 - 17.30 uur
Donderdag: 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.30 uur
Zondag: Gesloten

Toon routebeschrijving

Collectie
Winkel
  • Accessoires
  • Accessoires
  • Accessoires

Wist je trouwens dat parkeren gratis is in Hellevoetsluis? Dat maakt het shoppen in Hellevoetsluis natuurlijk extra leuk, want in plaats van aan parkeren, kun je dit geld voor iets lekkers of leuks bewaren. Omoda Hellevoetsluis is geopend van maandag tot en met zaterdag en ook tijdens de koopavond op vrijdag ben je van harte welkom. Tot ziens bij Omoda Hellevoetsluis! 

 

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen. 

 

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies