Werken Bij

Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je een overzicht van alle vragen omtrend onze vacatures. Mocht alsnog je vraag onbeantwoord blijven neem dan gerust contact met ons op via de klantenservice.

Je kan via deze website direct reageren. Zoek de vacature die bij jou past en druk op de sollicitatie-button!

Als je een vacature hebt gevonden die helemaal bij jou past kun je solliciteren via de sollicitatie-button. Jouw sollicitatie komt direct binnen bij de contactpersoon die genoemd wordt bij de vacature en jij ontvangt een bevestigingsmail. Wij zullen jouw sollicitatie uitgebreid bekijken en je zo snel mogelijk terugkoppeling geven. Als je in de tussentijd vragen hebt kun je gerust contact met ons opnemen via de contactgegevens uit de vacature.

Het hoofdkantoor van Omoda is gevestigd in het Zeeuwse Zierikzee. Het kantoor inclusief distributiecentrum zit aan de rand van de stad, langs de provinciale weg richting de Zeelandbrug.

We raden je aan eerst een kijkje te nemen bij de actuele vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Staat er niet iets tussen wat bij je past en denk jij helemaal bij Omoda te passen? Stuur dan je open sollicitatie naar personeelszaken@omoda.nl en geef aan waar jouw interesse ligt en wat je zou kunnen betekenen voor Omoda.

We proberen je zo snel mogelijk reactie te geven op je sollicitatie, ons streven is om dit in ieder geval binnen 2 weken te doen.