Twins schoenen

Twins schoenen

Twins schoenen zijn gemaakt voor iedereen. Met de juiste maat in lengte, hoogte en breedte zullen ze gegarandeerd passen en heerlijk lopen. Het materiaal welke voornamelijk gebruikt wordt is leer om de voeten te beschermen.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Ook jouw dochter verdient Twins schoenen

Twins schoenen zijn er speciaal voor meisjes die houden van trendy stappers die heerlijk aanvoelen. Daarnaast zijn deze schoenen er ook om ouders een goed gevoel te geven, want de modellen van Twins houden optimaal rekening met het feit dat kindervoetjes groeien, zowel in de lengte als in de breedte. Jongensschoenen worden niet gemaakt onder de naam Twins. Aan de basis van dit merk staat het label Bunnies.

Omdat de wensen op het gebied van stijl en uitstraling veranderden in de jaren 80 besloot het label verder te gaan onder twee aparte merknamen voor jongens en meisjes; Trackstyle en Twins. Het Nederlandse merk vindt het belangrijk dat kinderen schoenen dragen die een juiste dosis aandacht besteden aan de gezondheid van de voeten. Kindervoeten groeien en het is nodig hier in het ontwerp van de schoenen goed rekening mee te houden, zodat de voeten altijd de juiste ondersteuning krijgen. Twins schoenen worden gemaakt vanuit deze gedachte. Gezonde schoenen voor jonge meiden; daar staan de designers van dit merk voor. Echter, het waren juist de looks van de stappers die zorgden voor een naamsverandering. De voorkeur ging in de jaren 80 van schattig en lieflijk naar stoer en eigenwijs. Twins gaat met de tijd mee en volgt de laatste trends op de voet. Dit zie je zeker in de collectie meisjesschoenen, welke je bij Omoda kunt bekijken.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies