Business

De geklede schoen, een echte must-have voor alle mannen. Op kantoor kan je niet zonder, maar ook in je vrije tijd zorgen deze schoenen voor een classy uitstraling.

Shop de trend hier

Speel op safe en ga voor klassiek bruin of zwart. Deze basiskleuren doen het altijd goed. Draag op kantoor je geklede schoen in combinatie met een mooi kostuum. Kies in de winter voor een donkere kleur en in het voorjaar voor een fris, licht pak. Wil je een keer wat anders? Ga dan voor casual-chic en draag je geklede schoen eens onder een jeans.

Dit seizoen is blauw het helemaal! Het merk Floris van Bommel heeft een aantal verrassende modellen in zijn collectie. Met deze schoenen maak je echt een statment. De blauwe kleur doet het goed bij een licht pak, helemaal on-trend deze zomer.

We zien dit seizoen veel schoenen met een print, bijvoorbeeld met een snakemotief. Elke dag in pak? Een paar schoenen met een leuke print creëert een hele andere look. Dit kan subtiel of iets meer uitgesproken, aan jou de keus.

Een echte trend wat betreft mannenschoenen zijn dit seizoen monks. Monks zijn geklede schoenen met een gespsluiting. Ideaal, want je veters kunnen niet losgaan en je schoenen blijven de hele dag goed zitten. Ga voor makkelijk, comfort en klasse en kies eens voor een paar monks.

Shop de trend hier

Reacties
Nog geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies