TOV Essentials handtassen

TOV Essentials handtassen

Een TOV handtas voor elke gelegenheid... het kan nu. De ontwerpen zijn piekfijn doordacht en daardoor is er eentje voor iedereen. De verschillende modellen zijn tot in de details mooi afgewerkt en de kwaliteit garandeert duurzaam gebruik.

We hebben op dit moment geen TOV Essentials handtassen.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Spraakmakende handtassen van TOV Essentials

TOV Essentials maakt de meest exclusieve handtassen voor dames die veel waarde hechten aan de looks van hun accessoires. De handtas behoort toch wel tot de meest in het oog springende accessoires en de uitstraling ervan heeft een grote invloed op de complete outfit en je hele voorkomen. Als jij kiest voor de handtassen van TOV Essentials, dan weet je zeker dat het plaatje altijd klopt. De bijzondere modellen zijn namelijk altijd een zeer waardevolle toevoeging aan je outfit. De TOV Essentials handtassen worden dan ook speciaal gemaakt voor vrouwen met een passie voor exclusieve fashion.

TOV Essentials werd in 2001 opgericht door creative director Sarah Lingg, in hartje Amsterdam. Echter, de productie van de handtassen en andere fashionitems van het label vindt plaats in de ateliers in Italië, in de regio Arezzo en in Florence. Het merk heeft zich laten inspireren door het oudste modelogo ter wereld; die van The Dutch East India Company, 1602, Amsterdam. De VOC munt heeft ervoor gezorgd dat de munt een belangrijke plaats inneemt in de collectie TOV Essentials handtassen. Bij het Amsterdamse label draait alles om het creëren van fashion met een eigen karakter, exclusief en trendy. Is dit precies wat jij zoekt in je accessoires? Dan zijn de handtassen van TOV Essentials aan absolute aanrader voor jou. Ontdek het bij Omoda!

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies