TOV Essentials accessoires

TOV Essentials accessoires

Het Amsterdamse modemerk TOV maakt onder andere trendy accessoires waarmee jij je looks nog verder op scherp kunt zetten. In de online shop van Omoda vind je een gevarieerd aanbod van de verschillende hippe extra’s van dit topmerk!

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

TOV Essentials accessoires: dé modieuze finishing touch

Een modieuze outfit kan niet zonder leuke accessoires. Er is vandaag de dag dan ook veel verkrijgbaar aan fraaie extra's waarmee je je looks smaakvol kunt completeren. Het in 2002 door designer Sahrissa Lingg in Amsterdam opgerichte merk TOV, maakt aantrekkelijke modecollecties waarin een belangrijke plaats is ingeruimd voor schitterende accessoires in de collectie TOV Essentials die perfect passen bij alle catchy kleding en schoenen die er op dit moment verkrijgbaar zijn in de modewereld. Trendy designs en een uitstekende kwaliteit zijn daarbij voor TOV Essentials niet meer dan vanzelfsprekend!

Als jij met veel zorg en aandacht nieuwe kleding en schoenen hebt uitgezocht, dan is het maar wat plezierig wanneer je je hippe styling helemaal af kunt maken met de mooiste accessoires zoals originele armbanden, kettingen en ringen. Bij TOV Essentials vind je deze mode items allemaal terug in een gevarieerd gesorteerd assortiment moderne exemplaren met goed gekozen actuele kleuren. Het eigentijdse materiaalgebruik is van absolute topkwaliteit en dat zie je direct aan de uitstraling van ieder model in het aanbod. Jouw favoriete looks kun je nog eens extra in het zonnetje zetten met je persoonlijke keuze uit de geweldige damescollectie accessoires van TOV Essentials zoals je die terugvindt in de online shop van Omoda. Hier kom je ogen tekort en zul je altijd slagen voor mooie accessoires met een aangename luxe look!

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies