Shoesme veterschoenen

Shoesme veterschoenen

Zijn je oude veterschoenen te klein geworden? Met Shoesme neem je nu probleemloos afscheid van je oude stappers. Bij Omoda hebben we namelijk alvast de leukste modellen voor je geselecteerd. De beste kwaliteit komt gewoon uit Nederland!

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Hippe Shoesme veterschoenen voor kids

Shoesme is een schoenenmerk uit Tilburg dat zich volledig richt op kinderen en baby's. Bij die merk vind je dan ook de leukste veterschoenen voor jongens en meisjes. Het merk combineert opvallende designs met een fijne pasvorm, waarbij er altijd gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. De veterschoenen van Shoesme zijn dan ook super hippe items voor kids!

Het merk heeft er zijn missie van gemaakt om kinderen de vrijheid te bieden die ze nodig hebben, door schoenen te ontwerpen waarop ze heerlijk kunnen lopen, spelen en rennen. Dat deze kwaliteitseis volgens Shoesme gepaard moet gaan met leuke designs is wel duidelijk voor wie een blik werpt op de collectie. Ben je op zoek naar de leukste veterschoenen voor kids? Dan is de kans groot dat je in het aanbod van Shoesme iets gaat vinden dat perfect past bij je wensen. Je vind er veterschoenen met leuke en opvallende franjes, met opvallende kleurenpatronen, maar ook meer eenvoudige modellen met leuke details. Op die manier zorgt Shoesme ervoor dat er voor elk kind wat leuks in de collectie zit. Shoesme is daarnaast ook sponsor van War Child, waardoor een aankoop van dit merk ook gelijk een duit in het zakje van het bekende goede doel is.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies