Omoda onderhoudsartikelen

Omoda onderhoudsartikelen

De artikelen die je koopt bij Omoda houd je vast het liefst mooi en in goede staat. Met onze onderhoudsartikelen lukt dat prima. Probeer bijvoorbeeld eens een handige beschermende of reinigende spray. Je vindt ze in onze online shop.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Omoda onderhoudsartikelen houden je favo stappers fris en schoon

Zo lang mogelijk plezier beleven aan frisse sport- of modeschoenen? Dan zijn de onderhoudsartikelen van Omoda onmisbaar. Zowel de binnenkant als de buitenkant van je schoeisel kan je met de middelen van Omoda uitstekend onderhouden. Met de onderhoudsartikelen voor de binnenkant blijven je stappers lekker fris. Breng je op gezette tijden Omoda spray aan op de buitenkant, dan is een veel langere levensduur van je schoeisel gegarandeerd.

Misschien sta je er niet altijd bij stil, maar je modieuze stappers kunnen stukken langer meegaan met het juiste onderhoud. Zijn je stappers vuil geworden door modder of zand, borstel ze dan thuis even af of haal er een vochtig doekje overheen. Wil je ze langduriger beschermen, breng dan Omoda spray aan die ze vuil- en waterafstotend maakt.

Staan thuis de schoenen in de gang, bijvoorbeeld in een schoenenrekje, dan is het fijn om onprettige geuren te voorkomen. Bestel naast je schoenen wat Fresh Spray bij de onderhoudsartikelen en spuit je dit aan de binnenkant, dan ga je hiermee de verspreiding van kwalijke geuren tegen. Spuit je jouw sportschoenen of modeschoenen hiermee in, dan is frisheid al gauw voor 7 dagen gegarandeerd.

 

 

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies