Vandaag besteld, maandag in huis*
Gratis verzending* en retour
Gratis reserveren in de winkel
Betaal achteraf
Inklappen
Vandaag besteld, maandag in huis*

Gelijk na het weekend nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er maandag al.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis reserveren in de winkel

Eerst passen? Reserveer online jouw schoenen, zodat ze zeven dagen voor je vastgehouden worden in de winkel.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Red-Rag meisjes

Dankzij het modieuze design en de goede kwaliteit zijn de ontwerpen van Red-Rag erg geliefd. Ieder model is namelijk geschikt voor alle bijzondere avonturen die jonge meisjes zullen beleven. Bekijk de collectie in ons ruime assortiment.
Sale

Red-Rag voor coole meisjes met smaak

Niemand hoeft jou te vertellen wat mooi is. Dat maak je mooi zelf uit. Denken ze soms dat jij dat niet kan? Jij weet heel goed wat hot of not is. Je bent geen klein kind meer! Je weet best wel wat je verwacht van nieuwe meisjesschoenen. Ze moeten opvallen, ze moeten cool zijn en je vriendinnen een klein beetje jaloers maken. Dat je ouders vooral willen dat ze gezond zijn voor je voeten, ach ja, ouders! Toch, toen ze je Red-Rag voor meisjes lieten zien, was je wel een beetje verbaasd. Die oudjes hebben best een goede smaak. Je ouders hebben gelijk. Red-Rag voor meisjes zijn met veel zorg gemaakt en geven een goede ondersteuning aan voeten die nog fijn in de groei zijn. Zij willen kwaliteit, jij wil dat ze mooi zijn en opvallen. Met Red-Rag voor meisjes krijg je het allebei.

Vrolijke kinderschoenen van Red-Rag

De kleuren zijn vrolijk en passen zo goed bij je broeken en jurkjes. Als je met je vriendinnen door het winkelcentrum loopt en om je heen kijkt, zie je dat iedereen terugkijkt. Je ziet er gewoon goed uit en dat weet je best. Op het schoolplein, als je moet gymmen of met je familie ergens heen gaat, jij wilt ze gewoon aan, je mooie Red-Rags voor meisjes. Red-Rag is helemaal jouw smaak en dat je ouders er tevreden over zijn, dat is wel lekker rustig! Neem snel een kijkje en vind jouw nieuwe favoriete paar schoenen! Oh en vergeet niet eens een keer bij onze Red-Rag Sale te kijken.