Maripé laarzen

Maripé laarzen

De elegante Maripé laarzen zijn de perfecte weerspiegeling van Italiaanse charme in een tijdloos design. Eindeloos te combineren met verschillende outfits, om telkens een andere uitstraling te creëren. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons aanbod.

We hebben op dit moment geen Maripé laarzen.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

De modieuze laarzen van Maripé

Schoenmaker Roberto Panizzolo Maripé heeft met passie voor zijn vak schitterende laarzen tot leven gebracht. De Italiaan heeft de flair overal in terug laten zien, waarbij traditioneel vakmanschap een hoofdrol speelt. Vanaf het jaar 1947 is deze liefde begonnen in het gezellige  Fiesso d'Artico. Wat destijds klein begon is nu wereldwijd beroemd om de functionele laarzen van Maripé.

Een betrouwbare kwaliteit en een goed design zijn de kenmerken van Maripé. De laarzen zitten als gegoten waardoor je ze vaak zult dragen. Om tot deze voordelen te komen gebruikt het bedrijf de innovativiteit die nodig is om dit te vervaardigen. De familie heeft veel ervaring opgebouwd waardoor ieder paar over een klassieke en traditionele vormgeving bezit. Hier zijn vervolgens nieuwe elementen aan toegevoegd waardoor de laarzen een moderne look krijgen. Ondanks deze aandachtspunten behoud het zijn tijdloze charme. Wanneer je dus kiest voor Maripé bezit je een paar laarzen die nooit uit de mode zijn.

Volgens geheel nieuwe productieprocessen worden de nieuwe modellen werkelijkheid. De klassieke elegantie die we hierin terugzien is de weerspiegeling van Italiaanse kwaliteit. Vooral door de natuurlijke wijze en vrouwelijkheid wordt dit benadrukt. De dames laarzen zitten comfortabel wat overigens direct gevoeld zak worden. Geniet daarom vanaf nu enkel nog van deze unieke onderscheidende modellen. Een breed scala van schoenen maakt de keuze eenvoudig. Hierbij staat kleur, ontwerp en elegantie centraal en maakt iedere outfit af. Voor Italiaanse kwaliteit en elegantie is Maripé een echte must-have.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies