Klantenservice

onderhoudstips

hoe behandel ik mijn schoenen?

Je wilt je schoenen na aankoop zo lang mogelijk mooi houden. Om deze reden is het noodzakelijk dat je deze goed onderhoud met de juiste producten.

Bij ons is het mogelijk om direct bij je aankoop de juiste verzorgingsproducten voor je schoenen te bestellen. Bij elke schoen wordt aangegeven welke producten je het beste kunt gebruiken hiervoor. Wij verkopen het merk Collonil, dit merk heeft wereldwijde bekendheid en staat bekend om zijn goede kwaliteit.

- Beschermen
- Voeden
- Reinigen

 

beschermen

Nanopro spray

Voor het beschermen van de schoenen kun je een vuil- en vochtafstotende spray gebruiken. Deze spray heet Nanopro spray en beschermt de schoenen tegen regen en vuil.

Je kunt deze spray gebruiken op de volgende materialen: glad leer, nubuck, suede en textiel.

Om gladleer te beschermen met de Nanopro spray nevel je 3 keer met een droogtijd ertussen van een paar seconden. Let wel op, nevel niet te nat in, het mag niet gaan druppelen.

Bij suede, nubuck en textiel moet je de schoenen helemaal nat inspuiten.

Wij adviseren om de schoenen telkens na 10 keer dragen weer opnieuw in te spuiten om de werking van de Nanopro spray in stand te houden.

voeden

wax leather SPRAY

Deze spray beschermt, verzorgt en voedt gewaxte en matte leersoorten met bijenwas.

Nubuck & velours spray

Deze Collonil suede & nubuck spray beschermt suede en nubuck. Deze spray is verkrijgbaar als kleurloze spray maar ook in diverse kleuren.

Nubuck & textiel flacon

Deze Collonil nubuck en textiel flacon verzorgt en frist de kleur op van suede, nubuck en textiel. Deze flacon is tevens geschikt voor High-Tech materialen. Deze flacon is verkrijgbaar als een kleurloze flacon welke overal voor geschikt is, en tevens in diverse kleuren. Goed schudden voor gebruik.

reinigen


gum

De Collonil soft gum is voor droge reiniging van gevoelig gladleer en textiel. Deze gum verwijdert vuil, zoals zwarte aanschopstrepen. Controleer de kleurechtheid en wrijf in net als een potloodgummetje. Gebruik de gum niet op suede.

cleaner

De Collonil cleaner stick is voor droge reiniging.  Deze stick verwijdert hardnekkige vlekken op nubuck en suede.

Nubuck & suede borstels

Een borstel met veel paarden- of geitenhaar wrijft beter in. Hoe harder de borstel, des te meer krassen. Hoe zachter de borstel, hoe meer glans.

crepe block

De crepe block is geschikt voor het verwijderen van vlekken uit suede en nubuck.

 We hopen dat we je voldoende informatie hebben kunnen geven over het verzorgen en het verlengen van de levensduur van je schoenen. Mochten er toch nog vragen zijn dan staat onze klantenservice graag voor je klaar.

Klantenservice
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies