Bunnies kinderschoenen jongens

Als je kwalitatief goede jongensschoenen zoekt die er ook nog eens hartstikke leuk uitzien, dan moet je de collectie Bunnies kinderschoenen bekijken. Je vindt van Bunnies hippe modellen voor jongens en erg leuke babyschoenen bij Omoda!

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Mooie Bunnies jongensschoenen voor stoere boys

Bunnies, de bekende kinderschoenen, zijn voor jongens een droom. Ze zijn modieus en ook nog eens van een super kwaliteit. Dat kan natuurlijk ook niet anders want al meer dan 110 jaar maakt Bunnies kinderschoenen. Inmiddels in Java, waar goed gelet wordt op een eerlijke productie. Een sterk merk, wat luistert naar wat de jongens zelf willen. De jongensschoenen van Bunnies zijn niet alleen bedoeld voor de grote, stoere bink, maar ze zijn ook verkrijgbaar als babyschoenen.

Bunnies let goed op de kwaliteit van de jongensschoenen. Jongens willen immers ontdekken. Ze klimmen in bomen, struinen door het gras en hollen achter de bal aan. Echte Bunnies kunnen dan ook wel tegen een stootje en de zolen zijn hier daarom goed op berekend door ze slijtvast, soepel, maar toch stevig te maken. Voor iedere leeftijdsgroep let Bunnies erop dat de voet daar steun krijgt waar het op dat moment behoefte aan heeft. Zo is er voor de kleine dreumes een heel soepel exemplaar met extra steun voor de hieltjes.

Jongensschoenen moeten natuurlijk ook wel een echte stoere uitstraling hebben. Dus kan er gekozen worden voor leuke dierenprintjes en mooie kleuren. Voor jongens, die snel koude voeten hebben, kan er gekozen worden voor bont in de kinderschoenen.

In de onlineshop is een grote keuze aan Bunnies, zodat er voor iedere smaak en bij iedere kledingstijl wel iets te vinden is.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies