Zomer checklist voor mannen

Zomer checklist voor mannen
Mannen, geef het maar eerlijk toe. Jullie denken pas aan nieuwe schoenen op het moment suprême. Dan is het vaak? Precies, te laat.

Gelukkig heb je altijd nog vrouwlief aan je zij, maar soms is het handig als je zelf weet wat je nodig hebt. Daarom hebben we speciaal voor jou een zomer checklist samengesteld.

Sneakers to go

De populairste schoen van dit moment voor man, vrouw en kind is met stip op 1: de sneaker. Dat is ook niet zo gek. Sneakers zitten comfortabel en hoeven de dag vandaag niet alleen sportgerelateerd gedragen te worden. Of je nu naar de stad, een avondje op stap of naar het sportveld gaat, sneakers zijn je beste vrienden. Vooral de sneakers van Puma en Adidas liggen mannen goed. Hoe de relatie tussen deze twee merken in elkaar steekt, lees je in het blog ‘Adidas VS. Puma’.

Mocassins

Er zijn van die momenten, dan wil je gewoon iets netter voor de dag komen dan met je sneakers. Je hebt een belangrijke afspraak voor je werk, een bruiloft of een andere gelegenheid, waarbij nette schoenen verplicht zijn. Geklede schoenen zijn natuurlijk altijd goed. Als het een warme dag is kunnen we ons voorstellen, dat je daar niet altijd zin in hebt. De oplossing? Dat zijn mocassins. Het geeft je outfit een nette uitstraling, maar aan je voeten zitten ze heerlijk luchtig.

Slippers

Dat een zomer niet compleet is zonder een paar slippers, dat wist je natuurlijk al. Slippers zijn slippers. Toch heb je ook tussen de slippers veel verschillende exemplaren. Denk maar aan de slippers van Havaianas voor een dag naar het strand of aan de casualslippers van Tommy Hilfiger, die je ook goed naar het terras aan kan.

Met deze checklist loopt jouw zomer zeker weten goed. Kies dus snel de paren die je nog nodig hebt en zorg dat je goed voorbereid bent.