Welke schoenen moet je nu weer aan?

Welke schoenen moet je nu weer aan?
Wij vrouwen zijn net zo wispelturig als het weer. Dat gaat dan van een dagje naar de stad op sneakers tot een avondje uit op je allermooiste pumps. Je wilt en kan gewoon niet iedere dag op dezelfde schoenen lopen.

Mannen vinden dit vaak grote onzin. Maar hé, wij kunnen er toch ook niets aan doen, dat de keuze van welke schoenen we willen dragen afhangt van 1. onze stemming en 2. het weer. De ene dag is best warm en de andere dag vriezen je tenen bijna van je voeten. En dan heb ik het nog niet eens over de regen gehad. Om je goed voor te bereiden op alle regenbuien, sneeuwstormen en kou heb ik de schoenen voor iedere weersverwachting geselecteerd.

Het regent nieuwe schoenen

Ik denk dat het zo’n 80% van de winter regent. Oké, dit weet ik natuurlijk niet helemaal zeker. Maar het regent toch best wel vaak. En dan wil je gewoon niet op je mooie suède laarsjes lopen. Hoe goed je ze ook beschermt, je vindt het toch zonde om daar in de regen mee naar buiten te gaan. Wat je dan wel wilt dragen, zijn regenlaarsjes. En gelukkig zijn die hartstikke hip.

It’s cold outside

Kou begint bij je voeten. Warm je voetjes dus lekker op met boots met warme binnenvoering. Wedden dat je het dan niet meer koud hebt? Mijn favourites zijn absoluut de boots van Shabbies. Ze zijn stoer, warm en ze zitten heerlijk. Ook UGG is een echte aanrader. De buitenzool van UGG heeft nu veel meer grip, dus dat is een win-win situatie. Warme voeten en de kans op een uitglijder is heel klein.

Let op! Gladde vloer

Hopla, daar ga je zomaar onderuit. Het is glad en je hebt fijne laarsjes aan met te weinig grip. Kies voor een boot met een grovere zool, zodat je ook op deze dagen met beide benen op de grond blijft staan.

Walking on Sunshine

Er gaat niets boven een heerlijk najaarszonnetje. Zonlicht doet een mens toch goed. Dat is extra genieten als je dat zonnetje dan eindelijk weer eens in je gezicht voelt schijnen. Een graad of 10 is een prima temperatuurtje dus de gevoerde winterboots zijn dan toch iets te warm. Een fijn enkellaarsje of een sneaker zijn dan je beste vrienden.

Wat voor weer het ook is, met deze schoenen kom je deze winter altijd uit de voeten. 

Shop:

[Boots voor dames]              [Laarzen voor dames]              [Sneakers voor dames]