Voor de allerliefste moeder

Voor de allerliefste moeder
Is jouw moeder de allerliefste? Doe dan mee en wie weet verras jij haar deze Moederdag wel met een vierdaags verblijf in een Zeeuws strandhuisje.

Zondag 14 mei is het zover, dan worden alle moeders in het zonnetje gezet en beloond met de lekkerste ontbijtjes en de mooiste cadeaus voor Moederdag. Wil jij jouw moeder dit jaar op een wel hele speciale manier verrassen? Doe dan nu mee.

win een vierdaags verblijf op het zeeuwse strand

Droomt jouw moeder ervan om in slaap te vallen met het geluid van golven die neerslaan op de branding? Om als allereerst de zee te zien wanneer zij haar ogen opent? En om direct met haar voeten in het zand te belanden wanneer ze de deur uit stapt? Dan is dit de ultieme kans om haar droom waar te maken. Omoda geeft 2x een vierdaags verblijf weg in een strandhuisje op het strand van Vlissingen. En jij kan het winnen.

wat te doen?

Tag je moeder hier op Facebook of hier op Instagram en vertel ons waarom jouw moeder deze overnachting verdient. Niets meer en niets minder. Makkelijk toch? De winnaar wordt 12 mei bekendgemaakt, zodat je nog perfect op tijd bent om de verrassing op Moederdag te onthullen. Alle andere actievoorwaarden staan hier gebundeld.  

verwenmoment in de winkel

In alle Omoda-winkels (Omoda outlet stores uitgezonderd) is zaterdag 13 mei een visagist aanwezig om alle moeders eens flink in de watten te leggen. Kom voor een heerlijke make-up touch up langs in de winkel en straal de rest van de dag met een knap make-upje. 

In Antwerpen, Zierikzee, Ridderkerk, Amersfoort, Meppel en Dordrecht is de visagist aanwezig van 13.00 tot 16.30 uur. In Bergen op Zoom, Den Bosch, Goes, Middelharnis, Terneuzen en Rotterdam staan de vakkundige dames van 10.00 tot 13.00 uur voor je klaar en in Roosendaal, Breda, Middelburg, Hellevoetsluis, Vlissingen en Gouda is het make-up feestje van 14.00 tot 17.00 uur. 

Het zekere voor het onzekere nemen

Wil jij de plank absoluut niet misslaan wat betreft je Moederdagcadeau? Neem dan vlug een kijkje bij de door ons geselecteerde Moederdagtips.

moederdagtips tot 25,-

moederdagtips tot 50,-

Moederdagtips boven de 50,-