Vier de herfst met nieuwe schoenen

Vier de herfst met nieuwe schoenen
Stoer, een tikkeltje eigenwijs en vrouwelijk. Dat zijn de ingrediënten die ik zoek in een schoen. Toen zag ik de collectie van Red-Rag en was het één groot feest.

So many shoes and only two feet. Daarom maak ik altijd de afspraak met mezelf: geen nieuwe schoenen kopen totdat het officieel herfst is. Dat lukt altijd, bijna, niet of uh… nooit. Maar dat doet er nu even niet toe. Het is nu wel herfst en dat vieren we dus met nieuwe schoenen. Je begrijpt dat ik gelijk even ben gaan searchen in onze online shop. Dat had ik natuurlijk nog niet gedaan en mijn favorietenlijstje stond ook echt nog niet vol hoor (guilty).

Ik ging dus op zoek naar mijn perfecte herfstaankoop. En toen gebeurde het…het was gewoon perfect en liefde op het eerste gezicht. Stoer, eigenwijs en vrouwelijkheid in één. Dit is dus wat ik bedoelde met dat feestje vieren met Red-Rag.

De sneaker met imitatiebontje is mijn absolute favoriet. Ik vind het zo’n ontzettend grappig schoentje. Ook het groene enkellaarsje met animalprint vind ik supercool. En heb je al die stoere boots gezien? Ik weet gewoon niet wat ik moet kiezen. De collectie is te leuk. Voor welk paartje zou jij gaan? 

Shop:

[Shop de damescollectie van Red-Rag]