Veterschoentjes: waarom je niet zonder kan

Veterschoentjes: waarom je niet zonder kan
Iedere schoen heeft zo zijn charme, maar deze schoen is wel heel charmant: het veterschoentje.

Misschien moest je er vorig jaar nog aan wennen, dit seizoen kan je er niet omheen. Het veterschoentje hoort thuis in iedere schoenenkast. Zie jij jezelf nog niet weglopen op deze fijne stappers? Drie redenen waarom jij echt niet zonder het veterschoentje kan.

1. Leg de lat wat lager

Wij vrouwen paraderen het liefst op de allerhoogste hakken. Je voelt je natuurlijk übervrouwelijk daarboven, maar je voeten denken daar heel anders over. Maar goed, wie vrouw wilt zijn, moet soms pijn lijden. Of leg de lat gewoon wat lager en kies voor fijne veterschoentjes. Draag ze onder een pantalon, jurkje of rok en niemand die vindt dat jij er niet vrouwelijk uitziet. Zo kom je dus niet alleen pijnloos, maar ook chic de dag door. En kan je jouw lievelingspumps echt geen dagje missen? Neem dan altijd een paar veterschoentjes mee om halverwege de dag te switchen, als sky high toch iets te hoog gegrepen was.

2. Be different

Een schoen maakt iedere outfit anders. En dat is wat ik er zo leuk aan vind. Je hebt er nooit genoeg en een paar veterschoenen mag dan ook echt niet ontbreken. Bij een pantalon stap je toch snel in een pump en bij een skinny jeans ga je snel voor een laarsje of een sneaker. Jurkjes en rokjes worden ook eindeloos gecombineerd met sneakers. Superleuk natuurlijk, maar denk ook eens aan een veterschoentje. Het geeft net weer even een andere draai aan je outfit.

3. Stoer randje

Vind jij veterschoentjes te fijn of te chic? En houd jij meer van stoere boots? No worries, want ook voor jou hebben wij de perfecte veterschoen. Kies voor een paar met een grove zool en het past helemaal bij jouw stijltje.

Ben jij al overtuigd van deze must-have? Laat je inspireren door de collectie en kies het schoentje dat bij jou past.

SHOP OOK

[Dames veterschoenen]