Vers van de pers: de najaarseditie van het Omoda Magazine

Vers van de pers: de najaarseditie van het Omoda Magazine
Een magazine vol inspiratie en schoenverhalen.

OMODA MAGAZINE HERFST/WINTER 2017

Wat zich meer dan thuis voelt bij jou op de keukentafel? Juist, het gloednieuwe Omoda Magazine. De afgelopen maanden heeft een heel team van knappe koppen, creatieve kippen en nieuwe typgeiten gewerkt aan dit o zo fijne eindresultaat. Dankzij deze boerderij aan handjes en ontzettend leuke gasten is het Omoda Magazine weer een waar pareltje geworden.

Ook dit seizoen doet hij zijn naam weer eer aan. Want voor wie denkt dat het Omoda Magazine een veredelde catalogus is, niks is minder waar. Oké, in de hoofdrol vind je natuurlijk schoenen. Heel veel schoenen. De allerknapste welteverstaan met voor ieder een geschikte favoriet. Maar laat je ook zeker meeslepen in, inspireren door en op de hoogte brengen van alle shoe ins en outs dankzij deze bomvolle editie vol schoenverhalen. 

samenwerking met manon Meijers

Ultieme schoenliefhebster Manon Meijers kennen we allemaal van het programma ‘De modepolitie’ en ‘Hotter than my Daughter’ waar ze meerdere seizoenen slecht geklede mensen onder handen nam. Niet snel daarna verscheen ze aan de desk bij RTL Boulevard als fashiondeskundige. Ondertussen heeft Manon ook zeker haar plek achter de schermen in medialand gevonden. Zo is zij en haar team al jaren verantwoordelijk voor heel wat looks van bekende namen, zoals Wendy van Dijk, Jan Kooijman en Ruben Nicolai. Samen met deze wandelende fashionbron hebben wij een te gekke schoenenselectie samengesteld. In een uitgebreid interview vertelt Manon alles over deze Omoda X Manon-selectie.

122 pagina's vol schoenenliefde 

Toe aan een dosis najaarstrends? Altijd al advies willen hebben over de perfecte laars voor jou? En wil je als eerste de nieuwe merken bij Omoda leren kennen? Sla dan maar snel dit heerlijke blad open. Meer behoefte aan een diepgaand gesprek met merken zoals Roberto d’Angelo, Rehab of Greve? Dan word ook jij op je wenken bediend. Van dé winter wanna-haves van onze Omoda-collega’s tot de shoe stories van Pleun Bierbooms, Nikkie Plessen en Nina van den Maagdenburg. Ook onze vriendin May-britt Mobach deelt een speciaal schoenmoment. Kortom, 122 pagina’s vol schoenenliefde, speciaal voor jou.

Hoe jij dit heerlijke blad in handen krijgt?

Je kunt het op een sprintje zetten naar jouw favoriete Omoda-winkel, waar ze in overvloed liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. Maar heb jij de afgelopen tijd een fijn paartje bij ons gescoord? Dan is de kans groot dat hij binnenkort gewoon bij jou op de deurmat valt.

Veel leesplezier!