Trendy Toms

Trendy Toms
Comfy, trendy schoenen waarmee je de wereld een stukje beter maakt? Dames, it’s time to shop Toms!

one for one

Wellicht ben je al bekend met het verhaal achter het merk Toms? Wauw, toen ik het hoorde was ik echt onder de indruk. Het komt erop neer dat jij door het aankopen van een paar Toms een kind in een derdewereldland ook een paar schoenen geeft. Hoe gaaf is dat? Ook met de andere producten van Toms help je de medemens. Elke zonnebril zorgt bijvoorbeeld voor een gratis oogbehandeling in een derdewereldland.

How to wear

Nu doe je niet alleen een ander een gunst met deze beauty’s, maar ook jezelf. Toms zitten namelijk heer-lijk, zijn super trendy én makkelijk te combineren. Of je nou gaat voor een patroontje of een effen schoen, je kunt ze op ontelbaar veel manieren aandoen. Toms fits every look.

all about denim

Denim is niet meer uit onze kast weg te denken, het is een tijdloze trend. Combineer jij denim altijd met zwart of een andere kleur? Ga eens helemaal voor denim, zowel je broek als je blouse en je schoenen. Zo creëer jij een super fashionable look.

Schoenen TOMS | Zonnebril TOMS | Schoudertas FRED DE LA BRETONIERE 

happy colors

Ga deze zomer voor een vrolijke schoen. Kies voor felrode Toms. Deze kan je bijvoorbeeld lekker casual dragen. Kies voor een boyfriend jeans, match met een rood gestreept shirt and you’re ready to go. 

Schoenen TOMS | Zonnebril TOMS | Schoudertas LIEBESKIND

dinner chic

Op een heerlijke zomerdag de deur uit om lekker een hapje te eten? Ook bij zulke gelegenheden kan jij je Toms aan. Combineer je witte Toms met een zijden blouse en een short in een nude of taupe kleur. Match met je favoriete sieraden en stift je lippen in een subtiel tintje voor de finishing touch.

Schoenen TOMS | Ketting JEWELLERY BY SOPHIE | Armband TOV

 

shop hier:

[toms]